AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Muhammed Celali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü´nde deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Gerçeğini aratmayan tatbikat, başarıyla gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 07-01-2018 tarihinde ağaç dostları (tree friends) eTwinning projesinin ortağı olmuştur.Proje kapsamında okulumuz genelinde kağıt toplama kampanyası başlamıştır.

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemini başarı ile tamamlayan öğrencilerimize ikinci dönem daha büyük başarılar diliyoruz.

Kas

Muhammed Celali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve idari kadrosu düzenlenen törenle aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde Başöğretmenimiz ve Ulu Önder Atatürk´ü andı.

Ekm

Başkanlık için aday olan öğrenciler 17-20  Ekim tarihleri arasında propaganda çalışmalarını yürüttüler.  Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tanıtan, teneffüslerde ve öğle aralarında seçim gezilerine çıkan öğrenciler aynı zamanda hazırladıkları poster ve sloganları da okulun çeşitli  yerlerine  asma fırsatını buldular.

20 Ekim Cuma günü tüm öğrenciler oylarını kullandılar. Öğretmenleri gözetiminde gizli oy, açık tasnif yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda 10-K sınıfından Taner DOĞAN okul öğrenci temsilciliğine seçildi.

Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi  kutluyor ve verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

Ekm

Sene Başı Okul Aile Birliği toplantısı tüm öğretmenler, okul idaresi ve öğrenci velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıdan hemen sonra 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ilk veli toplantısı gerçekleştirildi.