AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Muhammed Celali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Öğrencilerimizin kariyer planlamalarına destek olmak ve YKS öncesi motivasyonlarını arttırmak amacıyla Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine gezi düzenledik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz öğretmenleri ile bir araya geldik. Bu vesileyle değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılının okul aile birliği toplantısını gerçekleştirdik. Katılım sağlayan bütün velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Eyl

Okulumuza yeni atanan öğretmenlerimizle 2023-2024 eğitim öğretim yılına kahvaltı ile merhaba dedik. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem öğretmenler genel kurul toplantımızı gerçekleştirdik.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı 2.dönem sene sonu öğretmenler genel kurul toplantımızı gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda bulununan değerli öğretmenlerimizle iftar yemeğinde bir araya geldik.

Nis

Dünyamızı varlıklarıyla güzelleştiren, emekleriyle zenginleştiren kadınlarımızın "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" kutlu olsun.

Nis

Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ara

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)'ın Iğdır organize sanayi bölgesine yapmış olduğu "usta çırak buluşması" kapsamında "meslek lisesi öğrencileri ustalarla buluşuyor" etkinliğine katılım sağladık.

May

Okulumuz rehberlik servisi tarafından YKS'ye bir ay kala semineri gerçekleştirilmiştir.

Haz

Okulumuz tarafından hazırlanan "Avrupa´ya Fiber Optik Altyapı Kurulumu Stajı" programına katılan öğrencilerimiz, Çek Cumhuriyetinin bakenti Prag şehrinde stajlarını tamamladılar. Her yönünyle öğrencilerin ufuklarını açan bu proje aynı zamanda Ağrıdan Avrupa´ya da bir açılım olmuştur.